NEWS 7 Maj 2022, 19:50

Tashmë dhe biletat e urbanit online!

Tashmë dhe biletat e urbanit online!

Dixhitalizimi i shërbimeve do të përfshijë dhe biletat e urbanit të cilat do të merren po ashtu online si shumë shërbime të tjera.

Këtë gjë e ka konfirmuar kryeministri Edi Rama i cili në një konferencë për shtyp ka folur përpos shumë shërbimeve të tjera, edhe pwr blerjen e biletës qw cila do të kryhet online.

Rama deklaroi se: “Më në fund do të hyjmë në një fazë tjetër me trasportin publik, ku nuk do të ketë bileta letër dhe e gjitha do të bëhet online”.