GOSS-BIZ 15 Maj 2022, 17:30

Videoklipi i këngës ukrainase në Eurovision do ju rrënqethë mishin!

Videoklipi i këngës ukrainase në Eurovision do ju

Ukraina fitoi Eurovision-in e këtij viti, ku një pjesë mendojnë se kjo u arrit vetëm prej luftës e të tjerë sepse kënga ishte vërtetë e bukur.

Kënga, një kombinim fantastik i rap dhe folk fliste për një nënë ukrainase dhe në një kohë të tillë, fjalët dhe melodia ishin prekëse, por videoklipi është edhe më prekës.

Në fakt, ne ju garantojmë që pasi ta shihni, klipin e realizuar në Ukrainën e shkatërruar me siguri do ju rrënqethet mishi nga dhimbja e madhe sesi një vend i lulëzuar tashmë është kthyer në gërmadha gjithandej.

Për më shumë ju ftojmë të dëgjoni këngën, ndërsa shihni dhe pamjet e tmerrshme!