GOSS-BIZ 30 Maj 2023, 10:52

Protagonist në këngën e re të Nitës, Shpat Kërleshi tregon sa është "paguar"

Protagonist në këngën e re të Nitës, Shpat

E keni vënë re Shaptin tek klipi i ri “Dy Gota” i Nita Latifit? Nëse jo, atherë po iu themi që ai është protagonist.

Jeni kuriozë të dini sa e ka paguar Nita, Shaptin për të qenë protagonist në këngën e saj?

Kësaj pyetje i ka dhënë përgjigje vetë ish-banori i “BBV” në "E diell". Me shumë diplomaci, ai u shpreh se ka marrë pjesë vetëm për respekt të Nitës dhe se ka refuzuar të paguhet.

Kujtojmë që në “BBV” Nita pranoi se dikur ka qenë në një marrëdhënie romantike me Shaptin, e cila nuk kishte zgjatur shumë. Pas daljes së saj nga shtëpia ajo "u kap mat" me Shpat në një lokan, ku duket qenkan takuar për të diskutuar mbi projektin e përbashkët.