GOSS-BIZ 28 Maj 2023, 20:01

“1 herë mat”/ Si gruaja zbuloi se bashkëshorti e trradhëtonte me shoqen e ngushtë?

“1 herë mat”/ Si gruaja zbuloi se bashkëshorti e

"1 herë mat" nga gazetari Ervin Kurti dhe dedektive Shkënda Lili ka startuar sot rrugëtimin e tij në "E diell". Ky program vjen për herë të parë në Shqipëri dhe qëllimi i tij, është gjetja e trradhtive në marrëdhënie.

Rasti i parë nuk ishte aspak i lehtë! Një vajzë, dyshonte se bashkëshorti i saj e trradhëtonte me shoqen e ngushtë. Për të vërtetuar këtë, kërkoi ndihmën e programit.

Pas ditësh përndjekje, analizash dhe investigimesh nga dedektivët, çdo gjë u vërtetua. Për fat të keq, dyshimet e vajzës ishin të vërteta. Pasi zbuloi dhe pa gjithçka, ajo vendosi të përballet me "2 trradhëtarët".

Historinë e plotë, e gjeni më poshtë: