GOSS-BIZ 8 Qershor 2024, 11:42

Fifi na shtoi kuriozitetin për raportin e Theo Mal dhe Troit!

Fifi na shtoi kuriozitetin për raportin e Theo Mal dhe Troit!

Fifi dhe Adis Patushi prej disa vitesh jetojnë një histori të bukur dashurie që u bekua me një djalë, Theo Mal, vitin që lamë pas.

Sakaq, Adisi ka dhe një djalë nga marrëdhënia e tij me Adrola Dushin, Troin. Por, çfarë raporti ka Troi me Theo Mal? Kësaj pyetjeje Fifi i është përgjigjur sonte “Në Kurthin e Piter Pan”.

Kian: O Fifi po djali yt ka dhe një vëlla? Takohen ata, duhen shumë?

Fifi: Po, djali im e ka dhe një vëlla dhe ndaj nuk po nxitoj t’ia bëj një vëlla ose motër. Shpesh nuk takohen se vëllain e ka në SHBA, por tani do vijë e do takohen.