GOSS-BIZ 7 Korrik 2024, 19:10

“Ata që zihen duhen më shumë”, Roza Lati dhe Françeska Murati në plazh së bashku

“Ata që zihen duhen më shumë”, Roza Lati dhe

Roza Lati dhe Françeska Murati duket se i kanë lënë pas të gjitha hatërmbetjet nga Big Brother VIP. Vajza kanë qenë pjesë e një feste në jug dhe kanë përfituar për të bërë plazh së bashku dhe për të shijuar disa momente me njëra-tjetrën.

Ato kanë postuar video dhe foto së bashku, ndërsa Françeska e ka mbishkruar një postim: “Ata që zihen, duhen më shumë”, duke e shoqëruar me fytyrë duke qeshur dhe me një zemër të bardhë.

Roza Lati Franceska
Roza Lati Franceska
Rozi Me Francesken

Duket se mes tyre është krijuar një miqësi e bukur, pavarësisht ngjarjeve në BBVIP.